מפגש עם נורי אל-עקבי (אל-עראקיב) ודבי פרבר, אוצרת התערוכה | במסגרת אירועי התערוכה ״אמת קרקעית: עדויות של הרס ושיבה באל-עראקיב״ | Forensic Architecture בגלריה בנימין
07/2018
(Forensic Architecture (Goldmiths Univerisity, UK, הועד העממי של אל-עראקיב ועמותת זוכרות הסרט יוצג במסגרת התערוכה ״אמת קרקעית״ בגלריה בנימין בתל אביב 9.8.2018-1.9.2018
05/2018
"השיח הישראלי נע סביב נקודת הזמן של 67', ושוכח את המקום שתופשת בתודעה הפלסטינית 48', בתור נקודת זמן אולי מרכזית הרבה יותר".
18/04/2018
בזמנים קשים אלה חשוב במיוחד קולה של שירה שתדבר ותתנגד למחיקה ולהשתקה של הנכבה, ותעלה באוב תקוות לשיבה.
22/03/2018
פרוייקט שבנו-עודנא
03/2018
פליט פלסטיני חוזר לביקור בכפרו ומצולם בסרט תיעודי ישראלי.שלושים שנים מאוחר יותר, בסרט אחר, פליט שוב מבקר בכפרו. בצירוף מקרים מדהים, מדובר באותו אדם. האם ניתן יהיה...
04/03/2018
תוכנית של הטלוויזיה החברתית בנושא עמדותיהם של ארגוני השלום בסוגיית שיבת הפליטים
03/2018
טאבו – איסור חברתי כנגד שמות, חפצים, פעולות, אנשים ושיחה בנושא מסוים, שנחשבים כלא-רצויים בחברה מסוימת. עבירה על טאבו נחשבת למעשה נתעב. טאבו – רישום בעלות על...
דוברים: הונידה ע׳אנם, תום פסח. מגיבים: מרסלו סבירסקי, רונן בן-אריה